25 iulie 2010

Start of something new

Dragi cititori, deși până acum câteva săptămâni n-am crezut că voi ajunge să spun asta, uite că acum o fac: Insde Blog se închide acum și aici! Asta NU înseamnă că și activitatea mea de blogging se încheie. Ea va continua, însă sub altă formă pe care o veți vedea în curând.
De ce?
Probabil vă întrebați acum de ce fac asta. Totul e foarte simplu. Acest blog însă nu-l voi șterge, el va rămâne ca un punct de referință pentru începutul activității mele online, însă ceea ce va urma vreau să fie cu totul și cu totul diferit. Am citit și am analizat în ultimul timp mai multe bloguri și am văzut că această chestie numită „blog” poate însemna de fapt o mulțime de lucruri, depinde cum vrei să o percepi și sub ce formă vrei să activezi în acest domeniu. Ei bine, blogul meu văd că a devenit în ultima vreme ceva ce mie personal nu-mi mai place. Am început în septembrie 2008, și de atunci am tot încercat o mulțime de categorii și de stiluri de articole, problema care am observat-o recent însă este că eu toate aceste genuri le-am pus în același loc și uneori chiar le-am combinat, rezultând în ceea ce este Inside Blog azi. Și trebuie să recunosc, blogul acesta azi este cam ... o adunătură. Articole despre calculatoare, avioane, politică (mai puține, dar au fost), recenzii de filme, poze de toate categoriile, filmări de-ale mele, muzică, știri - cam astea pe partea de chestii „de la lume adunate și-napoi la lume date”. Dacă e să vorbim despre articolele ale căror subiecte sunt de la mine citire, ei bine și aici de la banalele mele constatări uneori absurde în materie de IT și până la răzvrătirile mele online la adresa profesorilor - toate acestea combinate cu cele anterior menționate s-au adunat până la urmă în ceea ce azi se poate accesa ca www.inside94.blogspot.com. Pur și simplu acest blog nu constituie în prezent o bază pentru ceea ce vreau să încep acum, așa că îl voi lăsa la o parte și voi deschide un alt blog.
Când? Nu știu exact, dar ca termen limită mi-am propus data de 1 august (deci peste o săptămână). Ce nume va avea? Nici aici nu mă pot pronunța cu exactitate, voi vedea în zilele următoare și voi analiza mai multe opțiuni. Decât să promit și să nu mă țin de cuvânt mai bine nu promit nimic cu privire la frecvența postărilor sau chestii de genul ăsta.
Ceea ce pot să vă spun sigur este însă că acest blog va fi ceea ce eu de la început îmi doream doar că din păcate n-am fost atent la modul cum l-am dezvoltat - un jurnal online. Vreau practic să fac o oglindă a sufletului meu online, un loc unde să scriu și să detaliez anumite evenimente și stări ale mele, de cele mai multe ori însoțite de fotografii sau muzică în concordanță cu tema postărilor. În nici un caz nu vor apărea noutăți din IT, chestiuni legate de detalii tehnice ale aviației, poze funny de prin oraș sau alte chestii de genul ăsta pe noul blog. Acesta va fi blogul meu personal.
Și dacă tot vorbeam de IT, ei bine pentru că este un domeniu care mă interesează s-ar putea (dar nu promit) să deschid un blog cu postări legate de noile apariții din domeniu, păreri despre ele și chiar review-uri (poate chiar video review-uri :D). Acesta ar putea fi blogul meu „comercial” (dacă îl pot numi așa).
Cu alte cuvinte în săptămâna ce vine puteți urmări când va apărea următoarea postare de aici în care voi menționa link-ul către noul blog. Va fi postarea cu numărul 1175 (așa s-a potrivit să fie) și totodată ultima de pe inside94.blogspot.com.

3 comentarii:

tudyk's spunea...

abia astept sa iti vad noul blog;))!!!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Mihaela spunea...

Este bine sa faci lucruri diferite!!