08 iulie 2010

Plătim și ce n-avem

Tocmai citeam în dimineața asta cum că șoferii vor fi nevoiți să plătească din 2011 o taxă „modică” de câțiva euro / 100 km pentru a circula pe autostrăzile din România. Când am citit am rămas mască. Băi da chiar am ajuns bătaia de joc a parlamentarilor? Cică banii vor fi folosiți pentru întreținere. Mda, s-o văd eu și pe asta! Pun pariu că tot în buzunarele lor vor intra banii ăia. Și pe lângă asta ... ce trebuie întreținut? Că nici măcar n-avem autostrăzi... la ce mama dracului ne trebuie atâția bani ca să le întreținem? Deci scuzați-mă dar asta deja e prea de tot. Pur și simplu se numește bătaie de joc!
Eu mai întâi să văd autostrăzile făcute așa cum trebuie și după aia dau bani ca să fie întreținute. Deși sincer, dacă ar fi după mine cred că mai bine acei bani ar fi încasați direct de către o firmă (poate străină... de ce nu?) care să se ocupe de autostrăzi, să nu treacă prin mâna ălora mai mari de la conducere, că de acolo nu-i sigur câți bani merg unde trebuie și câți „se rătăcesc”.

2 comentarii:

Cristi B. spunea...

Sunt sigur ca ai fost pe autostrazi in strainatate, si ai observat, ca platesti o taxa de autostrada, de cativa euro pe o anumita portiune.Ei, probabil la asta se refereau, ca n-au cum sa-ti ceara bani de intretinere cand ei au facut doar stalpii..

Mifo' spunea...

omule sti chestia aia " ai platesti, nai platesti ca oricum la cineva ajunge banii" da trebuiesc intretinute sutele de km de autostrada ce s-au creat in averile alora din conducere..... ca de ei nu merg omule cu dacia!