14 iunie 2010

WTF !?

De mult tot am zis că vreau să pun pozele astea pe blog și mereu am uitat. Ei bine, uite că le-a venit rândul acum.
Vreau să vă arăt o chestie care am văzut-o la Oradea și care mie mi se pare mai mult decât ciudată. Acest panou publicitar:
Nu îmi dau seama de ce ar scrie cineva pe un billboard un afiș pe care să scrie „TRĂIȚI BINE?” așa cum este scris aici. Un simplu text centrat scris cu Arial Black presupun și nimic în rest. Se vede că nu e reclamă și că acel text este singurul element ce apare pe afiș. Mai mult, se pare că a fost cineva cui nu i-a plăcut ideea, și a întors afișul „să nu se vadă”. Acest billboard este la periferia orașului, și într-adevăr ziua nu se vede nimic pe el, dar seara mai ales ajutat de flash-ul aparatului foto se vede perfect.
Deci pe bune, chiar nu îmi dau seama ce vrea să reprezinte chestia asta!
Și dacă tot e să răspund la această întrebare, am să răspund cu alte exemple fotografiate în același oraș. Oamenii nu trăiesc bine, deoarece ...
... amenajează și numesc „London shop” un magazin de haine ENGLEZE second-hand
... și pentru că din păcate mai sunt români pentru care așa ceva nu reprezintă doar un afișier uitat, ci o realitate dureroasă a vieții lor de zi cu zi:
În orice caz, oricine ar fi scris acel afiș nu știu ce a avut în cap, iar oricine l-a întors eu sincer cred că a fost pus de către un politician...

Niciun comentariu: