18 iunie 2010

The Haunting in Connecticut (2009)

RO: Misterele Casei Bântuite
Când am zis că mă uit la film sincer mă așteptam să fie un film la care o să adorm, pentru că nu știu de ce am avut impresia că acest film este un horror destul de slăbuț. Ei bine, pe când am început să urmăresc despre ce e vorba și pe când am văzut câteva scene mi-am dat seama că acesta de fapt e un film horror chiar bun, nu ca altele cu 2 scene de groază și la care poți prezice totul. În orice caz, m-a impresionat într-un mod plăcut în cele din urmă și vi-l recomand dacă vreți să vedeți un film la care să vă treacă fiorii de câteva ori :).
Nota mea: 10/10
Bazat pe o poveste reală, filmul "The Haunting in Connecticut" este un horror în centrul căruia se află familia Campbell, al cărei fiu adolescent pe nume Matt este diagnosticat cu cancer și trimis să urmeze un tratament medical adecvat în nordul statului Connecticut. Forțați să se mute într-o nouă locuință, situată în apropierea clinicii în care trebuie să fie tratat Matt, soții Sara și Peter Campbell constată că fiul lor este din ce în ce mai afectat de activitatea paranormală ce pare să se desfășoare în interiorul și în exteriorul casei și, deși pun inițal pe seama stresului cauzat de maladie evenimentele supranaturale violente care îl implică pe Matt, fac cercetări și descoperă că s-au mutat de fapt într-o fostă morgă cu un istoric întunecat.
Fiind disperată, Sara apelează la ajutorul unui preot enigmatic pe nume Nicholas Popescu, care să exorcizeze casa de fantome, dar starea de sănătate a adolescentului Matt se înrăutățește brusc și inexplicabil și viețile celorlalți sunt puse în mare pericol.


Niciun comentariu: