11 iunie 2010

Google arată foarte bine

Presupun că ați observat că Google în ultima vreme a făcut niște schimbări la design-ul motorului de căutare și nu numai. Începând cu logo-ul care acum are culori mult mai vii și mai frumoase, la opțiunile de căutare rearanjate în pagină și la introdusă zilele trecute - de a alege o imagine de fundal pentru pagina de start. Presupun că au luat exemplul de la bing.com, și eu zic că au făcut o chestie faină. Adică eu cel puțin sunt de părere că toată tehnologia asta nu-și are farmecul dacă nu există și o modalitate plăcută de a lucra cu ea. Începând cu interfața Windows-ului și a produselor software și continuând, iată, până la motoarele de căutare - parcă e mai plăcut atunci când poți să personalizezi mediul în care lucrezi și când poți să-l faci să arate mai bine.
Legat de celelalte „produse” Google cum ar fi Blogger sau YouTube - și acestea au primit îmbunătățiri în ultima vreme, și chiar au adus chestii foarte faine la ele.
În fine, mie îmi plac schimbările pe care le-a făcut Google, și pentru mine este și va rămâne principalul motor de căutare.

Niciun comentariu: