20 mai 2010

CIA 2010 update #1 - Pregătire

În cele din urmă data s-a schimbat și sâmbătă plec la faza națională a Concursului de Informatică Aplicată. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă aici pe blog, dar mai ales pe Twitter unde voi încerca să fac uptate-uri cât mai des.
Pregătirea pentru acest concurs sincer mie nu mi se pare că a fost o pregătire, din mai multe puncte de vedere. În primul rând eu abia ieri am primit primele informații despre organizare, unde vom fi cazați și programul concursului. Dacă doriți să vedeți despre ce e vorba puteți accesa http://isjbihor.ro/cia_2010/index12.php. Dată fiind situația, presupun că vă dați seama că nici măcar nu știu din ce vor fi subiectele alea, dacă vor fi tot ca și cele de la faza județeană sau dacă nu de care o să fie. În fine, am crezut sincer că o să știu mai multe și mai repede, nu în ultimele zile totul.
Lăsând la o partea treaba cu organizarea, eu sincer n-am nici cea mai vagă idee despre cum o să fie toată nebunia asta. Nu mă refer la probe și la subiecte, ci efectiv la „excursie” în sine. În program scrie inclusiv vizitarea orașului; eu tare aș vrea să ajung măcar o dată într-un mall sau la niște magazine că nu pot să vin de la Oradea cu mâna goală.
Așa cum spuneam, o să vă țin la curent cu ce se întâmplă în următoarele 4 zile. Poate o să pun și niște poze, acuma totul e să văd în ce măsură pot folosi aparatul în timpul concursului. Oricum poze din oraș și de pe unde voi umbla o să vă arăt cu siguranță.

Un comentariu:

Anonim spunea...

In aceeasi situatie sunt si eu. Cu o zi inainte de plecare am aflat ca s-a amanat cu o zi. Sper sa fie bune conditiile de cazare.
Mult succes Anton. Poate ne intalnim prin Oradea.