24 aprilie 2010

Am fost și anul ăsta

Din clasa a V-a mă duc în fiecare an la concurs de informatică în perioada asta. În 5-8 se numea Alfa&Omega, acuma se numește C.I.A.; sper să meargă totul bine și să merg în fiecare an, până într-a 12-a.
În fine, în momentul ăsta vă pot spune un rezumat parțial al concursului, deoarece nu am stat să aflu rezultatul.
Mi s-a spus că mai durează cel puțin 2 ore până când se finalizează corectarea, dar nu asta era problema atât de mare cât faptul că pe acolo nu mai era nimeni și nu am vrut să rămân chiar singur. Spre deosebire de Alfa&Omega, de data asta subiectele au fost mult mai complexe. Au fost 50 de întrebări grilă la proba teoretică și 50 de subiecte la proba practică. La proba teoretică am obținut 70 de puncte din 100, fiind practic al doilea pe listă după cineva cu 78 iar la proba practică momentan nu știu cum stau, însă majoritatea task-urilor cred că le-am rezolvat corect.
Ca desfășurare parcă a mers un pic mai repede, însă probabil cel mai mare inconvenient pentru mine cel puțin a fost că intervalele dintre probe sau probe și afișarea rezultatelor au fost prea mici. De dimineață nu am mâncat nimic din simplul motiv că în zonă nu sunt restaurante sau fast food-uri și nu apucam să merg până la McDonalds de exemplu pentru că erau „pauze” de maxim 40-50 min.
În fine, aștept rezultatul final să văd ce am făcut și cum m-am descurcat anul ăsta. O să scriu și pe blog când voi afla.

Niciun comentariu: