06 martie 2010

The Matrix (1999)

Deși este unul din cele mai discutate și mai apreciate filme din lume din lume eu până aseară nu l-am văzut în totalitate. Parcă m-am uitat acum câțiva ani pe Pro TV dar nu mai mult de 20 de minute. Azis că nu las toutuși un asemenea film să-mi scape și să nu-l văd în întregime. Într-adevăr este o capodoperă! Unul din cele mai bune SF-uri din lume, cu efecte și actori de nota 10.
Acuma m-am uitat la un XVID de 700 MB dar mă bate gândul să-l mai văd odată și în HD, dar nu neapărat în viitorul foarte apropiat.
Nota mea: 10/10

Sinopsis (cinemagia.ro):
Exista doua lumi: prima, cea in care traim zi de zi, si cea de-a doua, deloc cunoscuta, paralela cu cea reala. Una este vis. Cealalta este Matrix. Neo incearca din rasputeri sa afle adevarul despre acea lume despre care a auzit vorbindu-se doar in soapta, lume misterioasa si plina de necunoscut. Dar ce este Matrix? Neo crede ca Morpheus,o persoana pe care o cunoaste doar din povesti, un tip pe care nu-l prinzi niciodata, considerat in acelasi timp cel mai periculos barbat in viata, poate sa-i dea acest raspuns. Dar adevarul pe care Neo il afla este mult peste asteptari. Iar viata lui nu va mai fi la fel.

Niciun comentariu: