02 februarie 2010

Lumea Aviației - revine colecția?

Astăzi pe la ora 00:30 am pornit televizorul că nu puteam să dorm. Am văzut cu ocazia asta pe Discovery un spot publicitar pentru o colecție foarte interesantă de la DeAgostini. Repede am căutat pe net să văd despre ce e vorba. Se pare că e o colecție numită Lumea Aviației ce constă în niște reviste cu tot felul de curiozități care, ca la toate colecțiile DeAgostini, se păstrează într-un biblioraft special ce va veni cu una din reviste. Am citit însă pe câteva forumuri despre această colecție dar erau postări de prin septembrie-octombrie 2009. Eu la vremea aia nici nu am știut de așa ceva. Să fi rămas reclama la Discovery de atunci? =)) Nu prea cred totuși ...
Mie așa ceva chiar mi-ar place să am pentru că este un domeniu care de vreo 2 ani a început să mă intereseze la modul serios. Sincer nu mă gândesc eu să îmi fac o carieră în domeniul aviației, dar va rămâne mereu un domeniu care mă va interesa.
În dimineața asta mă duc la chioșcurile din zonă și la Kaufland să văd dacă a reînceput seria și dacă este și la Baia Mare. Vă scriu pe Twitter dacă reușesc să cumpăr primul număr.

5 comentarii:

ana spunea...

Dragut blogul!

Anton spunea...

Mersi :)

Anonim spunea...

..slabuta date tehnice putine in comparatie cu modelism si top gun

lory spunea...

Am luat eu azi primul numar. E o colectie suuuper mare. Urmatorul numar apare peste 2 sapt. O sa dea si primul biblioraft (gratuit), iar pe la nr.6 da si cele 12 separatoare, ca sa avem aranjata colectia pe capitole (dosare), cum le numesc ei. Nr de azi a avut pret special , 3.5 ron, iar celelalte vor fi 7.5 ron.

Tio spunea...

Corect: "Mie așa ceva chiar mi-ar plăcea să..."