26 februarie 2010

Încă două „INSIDE-uri”

Pe blogul acesta după cum probabil ați observat scriu articole pe o mulțime de teme. M-am gândit că în anul ăsta poate o să deschid încă două bloguri. Practic unul dintre ele îl voi deschide cu siguranță. Nu vă pot spune însă nici o dată exactă de deschidere, o să văd cum o să fac în funcție de cât timp liber am, însă vă pot spune câteva idei (nici titlurile nu sunt sigur că vor rămâne acestea):
INSIDE Photography. Acest blog îl voi deschide cât de curând deoarece în decursul ultimilor ani am reușit să adun o colecție destul de bogată de fotografii care cred eu că merită un loc online numai al lor, nu amestecate printre alte articole. Cum spuneam, încă nu pot să menționez o dată la care îl voi deschide, dar e foarte posibil să îl încep chiar din vacanța de Paști.
INSIDE Aviation. Aici nu sunt sigur 100% dacă îl voi deschide, iar dacă o voi face e foarte posibil să o fac abia la vară. Este un domeniu care pe mine mă interesează, dar știu că nu este o pasiune pentru toți. Așadar, pentru cei care vor să citească despre aviație acesta va fi un blog pe care eu zic că o să găsească articole interesante, iar pe ceilalți nu o să îi plictisesc cu articolele din acest domeniu.
Pe blogul „principal” voi scrie mai mult despre noutăți, despre evenimente la care particip și despre chestiile notabile din viața mea de zi cu zi.
Așadar, dacă totul merge bine în acest an voi lansa două „subdiviziuni” ale INSIDE Blog.

Niciun comentariu: