27 februarie 2010

The Hangover (2009)

Deci ieri când am intrat în Real nici nu mi-a trecut prin cap că o să ies din magazin cu un DVD player. În sfârșit mă pot uita la filme și când merg la bunica. Am vrut să-l testez cu un film aseară și toate filmele fiind la mine acasă am luat un CD gol care din coincidență era la mine și am prăjit repede pe el The Hangover (în română îl găsți ca Marea Mahmureală). Știu că am văzut vreo 10 minute din film astă-vară, dar țin minte că în timp ce mă uitam m-a sunat cineva și a trebuit să plec urgent undeva (nu mai știu unde și în ce context) și a trebuit să las filmul. După ce m-am întors nu m-am mai uitat și la câteva zile evident discul ăla era dat dispărut.
În viața mea nu am văzut un film atâta de amuzant. M-o apucat un râs de ăla cu lacrimi la câteva faze de n-am știut ce-i de capu meu :)). Cum e oare să te trezești fără un dinte, cu un tigru în baie, și un bebeluș în dulap sau să deschizi portbagajul și din el să îți sară un chinez în cap sau să afli că te-ai căsătorit fără să ști? Doar câteva din zecile dacă nu chiar sutele de faze amuzante din filmul ăsta. Dacă nu ați văzut The Hangover și vreți un film la care să râdeți până nu mai puteți atunci această comedie sigur vă va binedispune.
Nota mea: 10/10

Sinopsis (cinemagia.ro)
Cu două zile înainte de nuntă, Doug şi trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-şi mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în şifonier un bebeluş de şase luni! Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiţi să reia traseul din noaptea trecută pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat şi pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

Niciun comentariu: