21 februarie 2010

Alte OZN-uri

E clar, în orașul ăsta se petrec niște fenomene foarte ciudate. Și NU, nu inventez nimic din ceea ce scriu aici. Am mai scris despre aceste fenomene, probabil cea mai ciudată și relevantă dovadă pe care o am este această fotografie care am făcut-o în mai 2009 și pentru care încă nu am găsit o explicație logică despre ce ar putea fi acea apariție.
Să revin la ideea acestui post. Pe la ora 18 azi am observat din nou un fenomen foarte ciudat. Era acel apus care vi l-am arătat și în fotografiile din postarea anterioară. Era pe cer un nor nu foarte mare, iar în jurul lui cerul era senin. La un moment dat „sub” acel nor văd că apare o lumină mică dar foarte puternică, aproape orbitoare. a stat cam o jumătate de secundă pe loc, după care s-a deplasat spre Nord timp de vreo 3 secunde, după care continuând să se deplaseze s-a stins încet. Avion nu avea cum să fie sub nici o formă; ca să fie o lumină atât de puternică de la un avion sau elicopter trebuia să fie totuși relativ jos ceea ce însemna în primul rând zgomot, pentru că la ora aia era o liniște de moarte pe stradă și în al doilea rând după ce „dispărea lumina” se vedea măcar un punct negru sau ceva de genul, dacă nu chiar contrail. De menționat că lumina NU a dispărut intrând în nor! S-a deplasat tot tipul pe lângă el. Pe mine singurul detaliu care mă uimește este de ce la început a stat nemișcată; puțin ce-i drept, dar a stat. În orice caz acela este un obiect zburător neidentificat, pentru că nu am reușit să identific ce putea fi. M-am gândit chiar și la o stea căzătoare, dar am o oarecare reținere să afirm că a fost așa ceva. Ciudat, foarte ciudat în orice caz.
Nu știu cine s-a interesat despre această zonă a țării și despre fenomenele ce au loc aici. Pe net nu am găsit nimic relevant, dar știu ce am văzut de-a lungul timpului și îmi susțin ideea că în zona Baia Mare au loc fenomene inexplicabile.

Niciun comentariu: