20 noiembrie 2009

Sărbători de criză

Vă arătam acum câteva săptămâni cum deja au început să momteze în Baia Mare decorațiunile de sărbători pentru marile bulevarde. Astăzi le-am văzut aprinse pentru prima dată, în jurul orei 6:50 (am avut ore de la 7). Au fost puse tot decorațiunile de anul trecut ... mă rog, nici nu mă așteptam să fie altfel dar sincer acuma ... bun, n-ai bani să cumperi  nu știu câte sute sau chiar mii de ornamente mai ales cu criza asta, dar măcar un electrician se putea chema să le repare. Chiar la stâlpul din fața liceului este un ornament la care jumătate de stea nu funcționează. Și nu e singurul. Acuma hai să fim serioși ... chiar arată ridicol. Ce naiba, n-au bani să cumpere nici câteva becuri măcar să funcționeze astea care sunt?
Și mai e o fază ridicolă - la 7:30 toate luminile se sting; deci oamenii când merg la servici sau la școală/liceu(considerând că majoritatea merg la 8) nu mai pot trece pe sub acel tunel de lumini.
Iată și o poză făcut în această dimineață (scuze calitatea, e făcută evident cu telefonul și cu toate editările posibile și imposibile e tot ce am putut obține):
20-11-09 0653

Niciun comentariu: