20 iulie 2009

Aniversăm cei 40 de ani de la aselenizare în lumea virtuală

Cu ocazia aniversării celor 40 de ani de la Apollo 11 multe companii au decis să pună această aniversare în lumea online şi a electronicii în general.
wechoosethemoon.org
Un website foarte interesant în care se poate reface misiunea online, de către oricine. Probabil cea mai interesant material pentru a aniversa aşa ceva.
NASA's Greatest Missions
Una dintre cele mai interesante serii TV care prezintă cele mai interesante misiuni şi cele mai importante momente din istoria NASA. Dacă o mai găsiţi pe ceva posturi TV vă recomand să o vedeţi că nu aveţi decât de câştigat. Trebuie să menţionaz că dacă vreţi să vedeţi episoadele pe net nu o să găsiţi prea multe cu numele NASA's Greatest Missions ci When we left Earth. Este aceeaşi serie, doar numele diferă probabil în funcţie de regiunea în care este transmisă.
Logo-ul YouTube
YouTube.com şi-a schimbat logo-ul într-unul destul de drăguţ. Nu ştiu exact dacă îl vor ţine până pe 20 iulie, dar e fain în orice caz. Aşteptăm acum ca şi Google să-şi schimbe logo-ul şi mai mult ca sigur o vor face
Motorola Aura Celestial Edition
Bine, nu ştiu dacă era chiar cazul să se facă aşa ceva, dar Motorola a făcut: a lansat un telefon de lux în ediţie limitată pentru această aniversare. Preţul nu este unul mic, dar pentru cine chiar vrea să aibă un astfel de telefon acum există. Primul a fost oferit bineînţeles lui Neil Armstrong.

Niciun comentariu: