25 februarie 2009

Lorenna - Asta-s euDeci eu nu mai pot de râs :))=)). Nu ştiu cum am dat peste acest video pe YouTube (aka in RO - IuTub), dar nu mă pot opri din râs când îl văd :)):)):)).
Are vreo 20 de versuri pentru că mai mult nu cred că putea persoana din videoclip să memoreze ... şi pentru alea 20 de versuri probabil că s-a chinuit o săptămână să le înveţe sau cineva se plimba cu un monitor în faţa ei.
Cum dracu pot ajunge astfel de creaturi să apară pe site-uri internaţionale? Cine naiba filmează aceste compoziţii auditive (pentru că muzică nu este, asta e clar!) ? Să nu mai vorbim de editare care este doar puţin mai evoluată decât cea în Paint, bine nici nu pretind să ştie mai mult.
Analizând acele cuvinte îmi dau seama de fapt ce promovăm în România: prostia. Nu mă refer aici la acea fiinţă inocentă care s-a apucat să cânte ci la versuri:
"Hei asta sunt da' asta-s eu / Sunt fetiţă de liceu / Şi-umblu noaptea teleleu". Bine mai mult ca sigur la liceu nu are cum să fie, în cel mai fericit caz la o şcoală profesională; totuşi ăsta e un îndemn pentru eleve: să umble noaptea teleleu? Nu verifică nimeni aceste videoclipuri şi la ce instigă ele ?

Niciun comentariu: